ICTestAutomation

Automatiseren vanuit gebruikersperspectief, zonder coderen

Testautomatisering, testsoftware, Agile testtool, scrum

Eén Suite, Drie Modules

Waarom ICTestAutomation uw aandacht moet hebben


Iedere applicatie en infrastructuur is weer anders. Maar hoe verschillend de omstandigheden ook zijn: met ICTestAutomation werkt de testautomatisering, de monitoring en procesautomatisering altijd op dezelfde manier. Want het gemak voor de gebruiker staat bij ons voorop.

Testautomatisering If the Business process counts, privacy wetgeving

Bekijk onze productanimatie

Alles-in-1-oplossing

 

ICTestAutomation suite, een alles-in-1-oplossing

  • Automated End-2-End testing
  • Application Performance Monitoring (APM)
  • Robotic Process Automation (RPA)

De suite...

Binnen 2 maanden duidelijkheid

In 3 stappen weet je hoe het geautomatiseerd testen en monitoren met ICTestAutomation in jouw organisatie kan worden ingevuld, en welke resultaten er structureel te behalen zijn. Snel en duidelijk. Alles binnen jouw wensen en budget. Klik voor meer informatie over onze  DEVTOPS 2-2-2 analyse.

Werkwijze...

Testen vanuit Gebruikersperspectief

Testautomatisering, Interface, Koppeling, Citrix, Selenium, Chipsoft HIX
 
Modulair design

Door het modulaire ontwerp kun je zelf stappen selecteren en opslaan om gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Combineer cases tot meerdere nieuwe logische bedrijfsscenario’s en verifieer of je bedrijfsprocessen - die door meerdere applicaties worden ondersteund – gegarandeerd zijn.

 
Snel en eenvoudig testen

Je definieert zelf je geautomatiseerde cases met DBE (Definition by example). Terwijl je het handmatige proces doorloopt, worden alle acties geregistreerd. Je kunt de opgenomen video’s gemakkelijk bekijken.

 
De basis: 20 commando's

Al op de eerste dag van gebruik kun je als tester, consultant of applicatiebeheerder je geautomatiseerde cases definiëren! Dat komt doordat je slechts 20 commando’s nodig hebt. Bovendien heb je gemak van onze slimme afbeeldingen en tekstherkenning (OCR).

 
Slimme testdata

Bepaal zelf wat je wilt meten door je gegevens aan je stappen te koppelen. Definieer variabelen in plaats van vaste gegevens en koppel datavelden met de rijen en kolommen van je keuze.

 
Integratie met je omgeving

Het testmanagement met ICTestAutomation integreert met de software in je eigen bedrijfsomgeving. De module ICConnect verzorgt de integratie met incidentbeheer, defectbeheer, build-servers en versiebeheer.

 
Zet cases opnieuw in

Cases die je hebt gedefinieerd kun je opnieuw gebruiken voor het uitvoeren van testen, automatisering en End-2-End monitoring.

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Onze klanten. Meetbare resultaten.


Test manager

Dankzij de gestructureerde DevTops 2-2-2 implementatie van ICTestautomation en efficiente producttraining, hebben wij een probleemloze lancering voltooid. Het is de investering dubbel en dwars waard!

IT manager

Geautomatiseerd testen heeft het grootste deel van repeterend testwerk weggenomen. Ons team krijgt de handen vrij voor complexere taken en is meer tevreden over de inhoud van de werkzaamheden.

Manager customer satisfaction

De tevredenheid van onze eindgebruikers is significant verbeterd sinds het toepassen van geautomatiseerd testen. Nieuwe releases worden beter getest en kunnen foutloos worden vrijgegeven.

Specialist ICT Infrastructuur

Wij gebruiken ICTestAutomation al jaren voor geautomatiseerd testen en recent zijn we de mogelijkheden van de standaard ingebouwde end-2-end monitoring en RPA gaan benutten.

Adviseur bedrijfsvoering overheid

Wij monitoren vanaf 120 locaties en tonen grafische dashboards met drill-down mogelijkheid voor beheerders en managers.

Test consultant

We bereiken meer efficiëntie in het testproces door het gebruik van ICTA, een reductie van risico’s, tijdwinst door een snellere doorlooptijd en minder incidenten in de productieomgeving.

Uitgebreide support


Onze helpdesk zit voor je klaar, of je ons nu belt, mailt of een berichtje stuurt via de live chat of WhatsApp. Al je berichten komen op één plek binnen, zodat we snel kunnen reageren. Ook kun je ons zelf-service helpcenter gebruiken via de chat.

Testautomatisering, meest gestelde vragen, service, exposure
Testautomatisering, meest gestelde vragen, service, exposure
Testautomatisering, meest gestelde vragen, service, exposure
 
Ticket

Vraag onze hulp met een privéticket, zodat je gevoelige gegevens veilig zijn.

Forum

Kom in contact met andere gebruikers en spreek elkaar over specifieke onderwerpen.

Article

In onze kennisbank vind je uitgebreide informatie en verwijzingen naar nog meer documentatie.

FAQ

Vind het antwoord in de uitgebreide lijst veelgestelde vragen, onderverdeeld in categorieën.

Begin vandaag nog

Begin vandaag nog


Vraag een gratis QuickTest aan zodat wij kunnen laten zien hoe eenvoudig je jouw applicaties kunt testen of automatiseren.

Begin vandaag...

Laatste artikelen


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op testgebied.

Robot vs Human

Test automatisering voor Citrix of RDS

Het waarborgen van de kwaliteit van applicaties en klanttevredenheid heeft elke organisatie hoog in het vaandel staan.  Echter, om dit te…

Lees meer
Robots

Happy Holidays 2021

Please, click on the image to see our Christmas greetings.

Lees meer
Automated Testing

ICTestAutomation v9 update sessie

We kregen de vraag of er in Corona-tijd is doorgewerkt aan de ontwikkeling van ICTestAutomation v9. Jazeker! De afgelopen periode is er door onze…

Lees meer