Het prachtige rijksmonument van Flora Boskoop vormde dit jaar het podium van onze relatiedag. In de sfeervolle bar zijn onze trouwe relaties ontvangen. Onder het genot van een lunch konden de deelnemers alvast informeel kennis met elkaar maken.

Op het programma stond het thema “Morgen is nu, niet kiezen is verliezen”  centraal. In drie informatieve sessies is er een update gegeven van de nieuwste features van major release versie 9, zijn de plannen met betrekking tot de AI en de kracht van de nieuwe architectuur van ICTestAutomation besproken en sprak partner Dave Koonen (VX) over “nut en noodzaak, de voordelen en valkuilen in de testautomatiseringen. 

Tijdens de interactieve “Open Space sessie” zijn de deelnemers actief betrokken bij onze toekomstvisie op ICTestAutomation en het centrale thema “Morgen is nu, niet kiezen is verliezen”. De uitkomst van de discussies over drie vraagstellingen wordt  momenteel geëvalueerd, samengevat en binnenkort met u gedeeld.

De middag is afgesloten met borrel waarbij nog inhoudelijk en gezellig is nagepraat. 

Kijk nu alvast de YouTube van deze relatiedag.  

Namens het hele team van TrendIC bedanken wij de deelnemers en partners voor hun tijd en positieve bijdragen aan onze relatiedag. In het bijzonder Dave Koonen; hartelijk bedankt voor het leiden van een de discussies tijdens Open Space en je interessante presentatie over implementatie en training. 

Dit artikel is geschreven door: